SS04 helgen

FREDAG
Helgen började kl. 18.00 i fredags då vi steg in i Solna Gymnasium för att fira att SS04 nu varit en klubb i 5 år. Efter att ha letat sig fram i olika gångar så kom jag och Sofia som är två av tränarna i klubben till matsalen där det mesta under kvällen skulle komma att ske. Nästan det första som hände var att vi blev bjudna på mat och det var riktigt gott (tycker jag i alla fall som är tidigare simmare och äter vad som helst) det var kycklingspett med ris och sallad.


Efter detta så tog de flesta en liten syrepaus ute på skolgården eftersom att det blev så himla varmt där inne när vi var 150 personer, helt otroligt att vi blev så många och så himla kul att även massa barn med föräldrar från teknikskolan kom. Det är bra att vi får med teknikskolan tidigare så att de också känner en gemenskap i klubben tycker jag.


Sen var det dags för uppträdanden av de olika tävlingsgrupperna, vissa hade övat länge och väl medans vissa nästan intill improviserade men de gjorde även de väldigt bra ifrån sig. Det roligast tyckte jag själv var den gruppen som gjorde imitation av tränarna i klubben, det var så himla klockrent och jag älskar sån humor!:D
Men den gruppen som vann var (om jag minns rätt) någon utav tävlingsgrupperna. De hade kommit på en egen ramsa/sång som handlade lite om klubben. Grattis till er!:D

 

Efter detta så stod tårttävling på schemat och några av oss tränare gick ihop och gjorde en "fin-fin" tårta, när jag säger "fin-fin" så menar jag att vi borde hålla oss till vatten och inte massa konstiga ingredienser, ni kanske håller med om det gruppen? haha

Kvällen avslutades med att solnas bästa band "The Victims" kom och spelade för oss. Tänk att vara kompis med kanske blivande kändisar;) hahaLÖRDAG
Även fast fredagskvällen slutade hyfsat sent så började lördagen väldigt tidigt. Detta var ju en SS04 helg så bara att offra sig, för detta stärker sammanhållningen ännu mer och jag vet att de i SS04 har väldigt roligt tillsammans så detta var nog inga problem. Jag var inte själv med på detta men de som skulle tävla på söndagen hade gemensam träning tidigt på morgonen respektive på eftermiddagen (beroende på vilken grupp man går i)

Sen var det några tränare som var hela dagen i Vasalund för att påbörja sin simlärarkurs, nu har vi väldigt många som snart är fullt utbildade simlärare. Det är coolt! Intrycket från dem jag pratade med var att han som håller kursen är grymt rolig och det är ju positivt, annars vet jag själv att de där utbildningarna som ändå är några dagar kan bli pain. Själv hade jag en jättebra utbildare så det var tur de!

På kvällen var det lungt för simmare men fullt upp för oss tränare, som vanligt så var simskole- och teknikskoleverksamheten i full fart på helgen.

SÖNDAG

Idag skulle jag ha varit med på Åbergs Museum Sim men tyvärr så hindrade skolan och jobbet mig för att följa med och fota, heja. Därför har jag inte så mycket intryck av detta förutom att jag hört från kompisar som simmat att det har gått bra för dem. Jag ska försöka se om någon fotade lite därifrån i alla fall så att jag kan sno lite bilder:)

Det var ett långt inlägg men som sagt en händelserik SS04-helg. Bilder kommer att fyllas på i detta inlägg i veckan så kolla in här. Sen vill jag även att ni börjar kommentera lite i den här bloggen, blir så mycket roligare att blogga för klubben då om man får lite åsikter kring det man skriver och vad Ni tycker att jag borde skriva mer/mindre om, det är ju ändå Ni som ska läsa detta så...

Ni får gärna även lägga just en kommentar här nu och säga vad ni tycker om SS04-helgen som varit, om SS04 i allmänhet m.m. Ni kan ju beskriva SS04 med tre ord kanske? (kan inte säga varför ni ska göra detta, gör det bara så kommer ni få se resultatet nästa månad)
Ny hemsida!

Ny layout på hemsidan, bättre, snyggare och lättare att förstå! Kolla er mail, i dagarna kommer något mail om aktivering för nytt konto.

Strax kommer lite info om helgen som vart, den kända SS04-helgen:D

Hoppas att ni hade det kul?:) Jag tycker det var bra fixat av föräldraföreningen så vi får tacka dem för kvällen i fredags:D


bloggkoll

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/390517/simmarbloggen?claim=chbsps79ebe">Följ min blogg med bloglovin</a>

SS04 helg 18-20 september!

Inget annat uppbokat under helgen 18-20 september då är det en helg för SS04!
Fredag börjar med SS045-års fest, på Lördagen är det gemensam träning för alla inför tävlingen som är på söndagen (Åbergs Museum Sim).

Jag kommer förhoppningsvis finnas på plats under alla tre dagarna för att fota och blogga om detta!:) Så sätt på ert bästa leende för de dagarna om ni vill fastna på bild;)


Nya tränare i klubben!

Här har vi våra två nya tränare i klubben. Mia Brodén anställd som vår nya elitutvcklare och Kenneth Borin som tränare för mästerskapsgrupperna.

Intervjuer med dem kan ni läsa i det senaste nyhetsbrevet nr. 3 som sändes ut idag via email till alla i SS04!

 

Varmt välkomna är ni båda!


SS04 festen snart här! GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG!!!

Hej på er!
Snart är det inte långt till SS04 5-års fest, som går av stapeln fredagen den 18 september. Mer information om den hittar du om du loggar in på SS04 och går under nyhetsarkivet "augusti".

Kom ihåg att det är NI i SS04 som gör festen, utan er=ingen fest så ni måste anmäla er nu. Än så länge är det inte alls många som anmält sig. Gör detta nu och sprid till era vänner i SS04 att man måste anmäla sig för att komma! ANMÄLAN SKER SENAST NU PÅ TISDAG 8 SEPTEMBER!

Det kommer att bjudas på mat och bl.a. bandet "The Victims" som kommer och spelar för oss under den kvällen.

Som sagt, skynda att anmäla er så ses vi den 18 september för en rolig kväll tillsammmans!
WIHHOOO!!!


Seriesim, dags igen!

Näst sista seriesimmet för i år går av stapeln nästa helg, söndagen den 13 september. Dags att ladda upp igen, heja på varandra och simma för poängen!
PM och uttaget lag finns på hemsidan när du loggar in, gå in och kolla när/om du ska simma!
Frågor om seriesim så kontakta Oddan


RSS 2.0