UGP 3- 50 meters bassäng

UGP 3 har nu varit i helgen och vi har haft en hel del simmare där och simmat för klubben. Idag var jag (sandra) där och fotade på sista passet. Var inte så många idag men några iaf och för dem gick det bra, vissa satte långbane pers m.m.

Men nästa vecka är det ju Summer Games och då blir vi flera från klubben, jag tycker att någon duktig borde sätta sig ner och skriva en riktigt bra hejaramsa, vi måste ju komma igång nu och visa oss, skapa lagandan. Kanske ska jag sätta mig med några och komma på med någon, men maila förslag på hejaramsor om ni har, simmarbloggen@hotmail.com

Sen på fredag under Summer Games helgen så vet jag att det är många från klubben som kommer att åka till Gröna Lund, hoppas alla hänger på för det är grymt kul!

Fortsatt trevlig sommar till alla simmare, här sitter jag själv och bygger på lite idéer till hösten som kansliet ska få höra. Vi hörs till SG!


UGP 3

I helgen är det UGP 3, den 27-28 juni. Det är även i Eriksdalsbadet och jag älskar den simhallen så får se om man hinner komma iväg på lördag eller söndag för att fota lite och meddela läget.

Lycka till alla simmare!:)

Tränarrekrytering!

Vill du bli SS04:s nästa ELITUTVECKLARE, tveka då inte med att söka till denna lediga tjänst hos SS04!
Så är du intresserad av att arbeta som simtränare för elitsimmare och även ha en stor betydelse för hela klubbens verksamhet så gå in på denna länkDM/JDM

I helgen är det DM/JDM och det är några från klubben som simmar....heja till dem!!:D

Kollade in på hemsidan alldeles nyss och såg att Sture Mittermaaier JDM, tog BRONS på sträckan 100 fjäril (50m) med tiden 58,39...med detta så satte han personligt rekord med 35 hundradelar. Grattis Sture!

Ni kan följa tävlingen LIVE

INSPIRATIONSDAG 30 maj

Den 30 maj hade alla tränare inspirationsdag. Den bestod av en föreläsning om säkerheten i simhallen, en HLR kurs, föreläsning om vanliga sjukdomar, sårvårdsbana och livräddning.

Så förmiddagen bestod av teoretiska saker och på eftermiddagen kom det praktiska. Det var en väldigt trevlig och lärorik dag. Det bästa var nog att vi fick ha en sårvårdsbana. Då var det att vissa av tränarna hade fått lagt sig ner och låtsas vara sjuka, vi tränare som var över skulle springa till en person och lista ut vad den hade för sjukdom, vart den hade gjort illa sig, om den behövde medicin, sjukvård eller vad man behövde använda sig av för hjälpmedel att stoppa t.ex. en blödning m.m. Det var riktigt givanade att få testa det i en verklig situation. För det är ju inte ovanligt att ett barn kommer med astma, epelepsi, ADHD, börjar blöda, får hjärnskakning eller vad som helst.

Sen hade vi ju även väldigt tur med vädret den dagen!:)

TRÄNINGSLÄGER PÅ MALTA!

För bara någon vecka sedan så var SUM-SIM Svart gruppen i Malta på träningsläger. En vecka spenderades med massa träning, mat, bad och sol. Dessa läger verkar ge så mycket av sammanhållningen, när man spenderar en vecka konstant med varandra. De kom som en hel familj! Det är ju den känslan som även gör att det blir kul att komma till träningarna, simhallen är ens andra hem och kompisarna där är ens andra familj!
Här kommer några bilder från deras resa!


SOMMARSIMSKOLA MED SS04

Första perioden på sommarsimskolan med SS04 börjar nu på måndag, men än är det inte försent att anmäla sig!
Gör det in i ditt sista och anmäl ditt barn till våran simskoleverksamhet.

Gå in på SS04:s hemsida och läs mer om de olika grupperna som erbjuds och vilka veckor man kan gå!

Simma lungt i sommar!!


RSS 2.0