Guld & Silver vid masters NM

Ännu en gång har våra duktiga masters briljerat i simbassängen. Vid Nordiska Mästerskapen så var fick vi ett GULD och två SILVER.

Per Svanberg (35-39år) tog silver i 50 br med tidn 31,21... och då vill jag påpeka att han hade en fotskada så att han inte kunde gå helt och hållet. Trots detta knep han andra platsen strax efter en ryss som tog nytt världsrekord 28,47! Snart är även du där Per!

Vår andra medaljör är Carl-Mikael Lönn (25-29år) tog även han silver i 50 br i sin åldersklass med tiden 31,30 samt ett GULD på 100 br med tiden 1.10,34.

Bra jobbat killar!!Simlärargruppen

Tänkte bara presentera "simlärargruppen" som har startats nu den här terminen. Den består av simskoleansvarige Anna S. samt av mig (Sandra T.K), Sofia K. Miriam G och Sofie J.

Vi möts lite då och då och diskuterar problem som finns i simskolan, saker som borde förändras, grovplaneringar m.m.

Ville bara att ni skulle veta vilka vi är så om ni andra simlärare känner att det finns några problem i simskolan eller har tankar och funderingar kring annat gällande simskolan som kanske borde förändras så kom fram till någon av oss fem simlärare, så kanske vi kan ta upp det på våra möten och komma fram till något bra!

Tveka inte att komma fram, det här är chans till snabbare utveckling!

Inspirationsdag 31 oktober

Den 31 oktober så får alla simlärare i klubben komma på en inspirationsdag i Vasalundshallen mellan 14.00- 15.30. Där kommer vi då göra olika stationer, det kommer bli kul. Innan vi ska till simhallen så får man jätte gärna följa med på lunch i Kista galleria innan (man betalar själv) och vi möts vid den stora platsen där det finns massa olika restauranger, 12.00.
Glöm inte anmäla dig NU om du kan till Anna S. för vi vill ha så många där som möjligt.

Datum: 31 oktober
Tid: Samling 12.00 i Kista galleria, där man kan äta massa olika maträtter. I simhallen 14.00-15.30
Var: Vasalundshallen
Ta med: Simkläder och ett glatt humör


BILDER FRÅN SIMSKOLA

Hade inget för mig förra lördagen så jag åkte till simhallen och fotade lite när de jobbade. Då hade de livräddningsarbete i stora bassängen och massa skoj i lilla bassängen! Det är kul att titta på, blir så sugen på att själv hoppa i och få vara simskolebarn!:DÄntligen bilder från SS04 - festen!

Äntligen har jag för en gångs skull tid att lägga ut bilderna från SS04 festen. Det blev inte så många bra, men några får ni se iallafall.RSS 2.0